Медики підказали, як правильно зберігати вершкове масло


Опубликованно 25.05.2018 00:25

Медики підказали, як правильно зберігати вершкове масло

Дивовижна правда про зберіганні вершкового маслаОдин з найбільш палких суперечок на кухні – варто охолоджувати вершкове масло, передає Хроніка.інфо з посиланням на ТОнеТО.Деякі люди жахаються самої думки, що можна залишити масло на стільниці, в той час як інші клянуться, що немає нічого гіршого, ніж холодне, тверде масло прямо з холодильника. Це непросте питання з ще більш складним відповіддю. Коротка відповідь? Масло може зберігатися при кімнатній температурі, але з деякими обмеженнями.Вершкове масло – це молочний продукт, який в основному складається з жиру, а це означає, що він менш чутливий до бактерій. Із-за вмісту натрію солоне масло менш схильне до бактеріального росту, ніж несолоне, тому термін придатності для зберігання різних видів олії трохи відрізняється.Якщо ви вирішили не ставити масло в холодильник, воно обов'язково повинно бути в маслянці або в іншому схожому повітронепроникному контейнері. Коли масло піддається впливу повітря, то псується набагато швидше. Якщо ви будете щільно закривати контейнер після кожного використання, солоне масло може зберігатися при кімнатній температурі близько 2 тижнів.Читайте також: Медики підказали, де краще зберігати яйцяЯкщо температура на вашій кухні перевищує 22 С, то краще поставити масло в холодильник як можна швидше. Але несолоне масло бажано весь час зберігати в холодильнику.



Категория: Здоровье в Украине