Лікарі пояснили, чому бажано регулярно їсти моркву


Опубликованно 28.01.2019 00:16

Лікарі пояснили, чому бажано регулярно їсти моркву

Виявляється, вона не тільки покращує зір.Вчені виявили ще одну незвичайну корисне властивість моркви. Про це пише Хроніка.інфо з посиланням на ictv.ua.Представники науки з США вважають, що фитезин і бета-каротин, що містяться в моркві, є дієвими засобами для боротьби та профілактики онкологічних захворювань.Крім того, бета-каротин покращує стан шкіри, нігтів, волосся, слизових оболонок.Читайте також: Лікарі підказали, який фрукт може захистити від онкозахворюваньОсобливо корисним вважається свіжий морквяний сік, але його не варто пити у великій кількості.



Категория: Здоровье в Украине